De Kennedytoren

A-label OFFICE

Kennedytoren has excellent accessibility. Its architecture and high quality elements provide a future-proof and sustainable workplace.

label-A

Sustainable and excellent office space at perfect location

  • CheckboxCheckmark 856 sqm to 3.575 sqm
  • CheckboxCheckmark EPA-U Label A
  • CheckboxCheckmark BREEAM “Very Good”
  • CheckboxCheckmark Strong parking ratio
  • CheckboxCheckmark Located next to Eindhoven Central Train Station
Available office space

Energielabel A

De Kennedytoren heeft een ‘Energielabel A’ en voldoet aan de modernste gebouwkwaliteiten conform de negental duurzaamheidsaspecten van BREEAM NL- In Use.

Greenlease

Om actief invulling te geven aan haar eigen duurzaamheidsdoelstellingen maar ook aan die van (toekomstige) huurders heeft de eigenaar, AXA Real Estate, een ‘Greenlease’ ontwikkeld voor de Kennedytoren. Deze is gebaseerd op de duurzaamheidskwaliteiten conform BREEAM NL – In Use.

De Greenlease zal de gebruikers van de kantoren voorzien van alle faciliteiten welke voor een duurzaam gebruik noodzakelijk zijn. Hierbij kan onder meer worden gedacht aan een gecontroleerd energie-managementsysteem ten gunste van zo laag mogelijke energielasten alsmede een gereguleerd afvalmanagementprogramma.

sustainable-logos


Greenlease commitment

Zowel de eigenaar als de huurder committeren zich aan de afspraken in de Greenlease waarmee een duurzame exploitatie en duurzaam gebruik wordt gewaarborgd ten gunste van een optimale kantooromgeving.

Een BREEAM “Very Good” en ‘Energielabel A’ voor de Kennedytoren. De beoordeling is gebaseerd op een pre- assessment voor AXA Real Estate om de BREEAM kwalificatie ook in de Greenlease op te nemen. AXA Real Estate beoogt een gelijke score ook mét de toekomstige huurders te realiseren.

De keuze van AXA Real Estate om destijds te investeren in moderne technieken zoals een Warmte- Koude- Opslag (WKO)- systeem en na een gebruiksperiode van 10 jaar wederom bereid is de laatste technieken aan te wenden, is een bewijs dat de eigenaar zich committeert aan wereldwijde duurzaamheidsdoelstellingen en bovendien zorg draagt voor een duurzame én plezierige werkomgeving voor de gebruikers in de Kennedytoren.